Coaching in de natuur

Tante Jans maakt graag gebruik van de natuur. We trekken er op uit, komen in beweging en zoeken de vrijheid op! Rust & ruimte in je hoofd, ontspanning in je lichaam, je zintuigen worden geprikkeld. We zetten letterlijk stappen om verder te komen. Er is geen moeten! Snelheid en tijdsduur bepaal jij.

wandelcoaching arnhem

Viervoetige co-coach

De praktijk van Tante Jans ligt op loopafstand van de Rijkerswoerdse plassen. Wandelcoaching kan een vast onderdeel zijn van het coaching traject dat Tante Jans biedt.

Tijdens de wandeling gebruik ik niet alleen alles wat de natuur ons biedt en laat zien. Ook de viervoetige co-coach van Tante Jans, de cocker spaniël, Gijs gaat graag mee tijdens het “Rondje Rijkerswoerd”.

Het is niet alleen gezellig dat hij mee gaat maar Gijs kan je inzicht geven en misschien zelfs anders tegen dingen aan laten kijken. Heb je zelf een hond dan kun je ook je eigen hond meenemen tijdens een “Rondje Rijkerswoerd”. Rondje Rijkerswoerd is ook los te verkrijgen.

Coaching traject starten met Tante Jans? Plan een afspraak.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Samen gaan we op zoek naar een manier van coachen die het beste bij jou past!

Wandelcoaching

Tante Jans maakt graag gebruik van de natuur. We trekken er op uit, komen in beweging en zoeken de vrijheid op! Rust & ruimte in je hoofd, ontspanning in je lichaam, je zintuigen worden geprikkeld.

Lees meer informatie

Het Traject

Het eerste gesprek is niet alleen een intake maar ook een kennismaking. Voor Tante Jans is het belangrijk dat je op je gemak bent en dat je je veilig voelt. Immers, we gaan samen aan het werk voor jou.

Lees meer informatie

Kosten & Vergoeding

Voor mensen met een uitkering van het UWV, gemeente en/of Gelrepas heeft Tante Jans een aangepast tarief. Bekijk hier mijn vaste en gereduceerde tarieven voor persoonlijke coaching en workshops.

Lees meer informatie

Interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Plan een vrijblijvende kennismaking