Samen aan het werk voor jou

Je hebt contact opgenomen met Tante Jans en een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Vooraf krijg je een vragenlijst die besproken en aangevuld wordt tijdens de intake. Door de vragenlijst krijgt niet alleen Tante Jans, maar ook jijzelf een beeld waar je mee geholpen wilt worden.

Het eerste gesprek is niet alleen een intake maar ook een kennismaking. Voor Tante Jans is het belangrijk dat je op je gemak bent en dat je je veilig voelt. Immers, we gaan samen aan het werk voor jou.

Als je na het intakegesprek aangeeft verder te willen gaan ontvang je een samenwerkingsovereenkomst. In deze overeenkomst staat o.a. je coachvraag beschreven, maar ook de opbouw van het traject, de kosten en de voorwaarden. Tijdens het traject gebruikt Tante Jans diverse onderzoeksinstrumenten en methodieken, zoals testen, oefeningen, oplossingsgerichte methodieken en wandelcoaching.

Het aantal gesprekken is per traject verschillend en wordt in onderling overleg bepaald. Na ieder gesprek vraagt Tante Jans je om een evaluatie zodat we de volgende keer hier weer mee verder kunnen. Je zult ook oefeningen en opdrachten mee krijgen zodat je praktisch met je doelen aan de gang kunt gaan. De afspraken kunnen wekelijks, 2 wekelijks of iedere maand plaatsvinden maar net zoals jij het nodig vind. Vanzelfsprekend is de inhoud van de gesprekken met Tante Jans ten alle tijde vertrouwelijk.

Als we het gewenste resultaat hebben behaald vind er een laatste gesprek plaats waarin we het traject samenvatten, de belangrijkste dingen nog een keer laten passeren. En krijg je van Tante Jans nog handvatten mee zodat je vooruit kan.

Coaching traject starten met Tante Jans? Plan een afspraak.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Samen gaan we op zoek naar een manier van coachen die het beste bij jou past!

Wandelcoaching

Tante Jans maakt graag gebruik van de natuur. We trekken er op uit, komen in beweging en zoeken de vrijheid op! Rust & ruimte in je hoofd, ontspanning in je lichaam, je zintuigen worden geprikkeld.

Lees meer informatie

Het Traject

Het eerste gesprek is niet alleen een intake maar ook een kennismaking. Voor Tante Jans is het belangrijk dat je op je gemak bent en dat je je veilig voelt. Immers, we gaan samen aan het werk voor jou.

Lees meer informatie

Kosten & Vergoeding

Voor mensen met een uitkering van het UWV, gemeente en/of Gelrepas heeft Tante Jans een aangepast tarief. Bekijk hier mijn vaste en gereduceerde tarieven voor persoonlijke coaching en workshops.

Lees meer informatie

Interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Plan een vrijblijvende kennismaking