Prijzen

Kennismakingsgesprek gratis (maximaal 30 minuten)

Intakegesprek € 65,-
Uurtarief coaching € 65,-
Thuis-coaching uurtarief € 65,- en € 0,19 cent per kilometer
Toeslag van € 10,- voor een avond-of weekend consult.

Binnenkort bij Tante Jans BalansKleurenTest incl. gesprek van 90 minuten € 150,- Persoonlijkheidstest naar Drijfveren, Kwaliteiten, Valkuilen en Uitdagingen.

Voor mensen met een uitkering van het UWV, gemeente en/of Gelrepas heeft Tante Jans een aangepast tarief. Dit gereduceerde tarief is:

Intakegesprek € 45,-
Uurtarief coaching € 45,-
Thuis-coaching uurtarief € 45,- en € 0,19 cent per kilometer
Toeslag € 5,- voor een avond-of weekend consult.

Binnenkort bij Tante Jans BalansKleurenTest incl. gesprek van 90 minuten € 130,- Persoonlijkheidstest naar Drijfveren, Kwaliteiten, Valkuilen en Uitdagingen.


*Prijzen zijn inclusief BTW

Vergoedingsmogelijkheden voor coaching

Vaak hebben werkgevers (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie.
Vraag het aan je leidinggevende of bij de afdeling personeelszaken.

  • Check je cao. Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in.
  • Belastingaftrek voor particulieren. Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Kijk voor de geldende voorwaarden op de website van de Belastingdienst.
  • Belastingaftrek voor ondernemers. Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wil je graag advies over hoe je dit het beste kunt doen? Neem contact op met je accountant, boekhouder of belastingadviseur.
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben en het coachtraject gebruiken om weer aan de slag te gaan is de kans zeer groot dat het volledige coachtraject vergoed wordt. Ook dit kunt je het beste vooraf informeren bij je verzekering.
  • Vergoeding door het UWV Helaas wordt coaching over het algemeen niet vergoed door het UWV, wellicht is er een andere vergoedingsmogelijkheid waar je gebruik van kunt maken.
Coaching traject starten met Tante Jans? Plan een afspraak.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Samen gaan we op zoek naar een manier van coachen die het beste bij jou past!

Wandelcoaching

Tante Jans maakt graag gebruik van de natuur. We trekken er op uit, komen in beweging en zoeken de vrijheid op! Rust & ruimte in je hoofd, ontspanning in je lichaam, je zintuigen worden geprikkeld.

Lees meer informatie

Het Traject

Het eerste gesprek is niet alleen een intake maar ook een kennismaking. Voor Tante Jans is het belangrijk dat je op je gemak bent en dat je je veilig voelt. Immers, we gaan samen aan het werk voor jou.

Lees meer informatie

Kosten & Vergoeding

Voor mensen met een uitkering van het UWV, gemeente en/of Gelrepas heeft Tante Jans een aangepast tarief. Bekijk hier mijn vaste en gereduceerde tarieven voor persoonlijke coaching en workshops.

Lees meer informatie

Interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Plan een vrijblijvende kennismaking